Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Depozitul de cosmetice - cele mai bune preturi la parfumuri si machiaj

Real Techniques Real Techniques Suport Pensule Machiaj

în stoc
SKU
079625017144
Preț special 59,00 RON Preț standard 98,90 RON
Promotie

Suportul  Real Techiniques este foarte util in depozitarea si organizarea pensulelor. Proprietatea Miracle Cling Technology ™ asigura lipirea in siguranta, fara adeziv, pe oglinda, faianta sau orice suprafata lucioasa si plana. 

Se indeparteaza pelicula de protectie din spatele suportului si se plaseaza pe o suprafata plana, apasand ferm pentru a indeparta orice urma de aer. Se recomanda depozitarea pensulelor dupa 24 de ore. Poate fi curatat usor si poate fi reutilizat dupa curatare.

*imagine cu caracter informativ

Brandul Real Techniques a fost lansat în 2011 de catre Samantha & Nicole Chapman si a avut succes imediat. Sam & Nic au avut încă din copilarie o puternica afinitate pentru produsele cosmetice, au crescut in lumea machiajului, matusa lor fiind make-up artist pentru mari personalitati din Londra. 

Folosirea instrumentelor potrivite este unul din cele mai importante lucruri din spatele unui machiaj perfect. Colectia Real Techniques by Sam&Nic cuprinde produse de inalta calitate pentru machiaj: pensule, o gama larga de buretei dar si produse de complementare pentru curatare sau intretinere. 

Scrie o recenzie
Opinia taReal Techniques Suport Pensule Machiaj
Scorul tau