Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Depozitul de cosmetice - cele mai bune preturi la parfumuri si machiaj

Despre noi

Despre noi

Depozitul de Cosmetice iti ofera o gama variata de parfumuri si cosmetice originale, la preturi accesibile, inca din 2004. Calitatea produselor si a serviciilor este ceea ce uneste echipa, in dorinta de a va oferi consiliere in alegerea produselor ideale pentru tine sau cei dragi.


Vei gasi atat branduri mari de renume, cat si branduri noi, pline de potentiale, direct din confortul casei tale. Ne gasesti disponibili, de luni pana vineri, la oricare din numerele de telefon 0755 333 366 sau 0756 333 366, la adresa de e-mail info@depozituldecosmetice.ro sau pe WhatsApp la numarul 0786 763 363.


Misiunii noastre se alatura in 2019 salonul Beauty Time, situat in inima orasului. Dotat la cele mai inalte standarde, te asteapta sa ii calci pragul pentru servicii complete de infrumusetare: coafor, manichiura si pedichiura, make-up, frizerie&barber. Stilistii salonului vor studia cu atentie nevoile tale pentru a stabili ritualul potrivit de ingrijire, iti vor oferi sfaturi, trucuri si tutoriale de specialitate pentru ingrijirea parului tau.


Toate produsele de ingrijire folosite in salon sunt profesionale, furnizate de catre cei mai mari producatori din domeniul infrumusetarii. Produsele sunt caracterizate de ingrediente active super-concentrate, cu complexe moleculare sofisticate, o textura placuta si nu in ultimul rand un parfum fascinant. Tratamentele pentru par indeplinesc cerințele cele mai exigente si rasfata intotdeauna simturile.