Va rugam sa va confirmati acordul cu privire la Termeni si conditii

Depozitul de cosmetice - cele mai bune preturi la parfumuri si machiaj

Cum se poate plati?


Iti punem la dispozitie mai multe metode de plata, astfel incat tu sa alegi varianta care iti este la indemana.

1. Ramburs – plata ramburs este cea mai populara metoda de plata, preferata de peste 60% din cumparatorii nostri. Daca plasezi comanda selectand aceasta optiune vei plati curierului in momentul in care vei intra in posesia produselor. Este o metoda sigura, odata cu livrarea produselor vei primi de la curier si documentul de plata.

2. Online prin card bancar – este o metoda de plata simpla, rapida si sigura. Puteti achita produsele cumparate de pe www.depozituldecosmetice.ro in deplina siguranta. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor utilizam platforma de plata mobilPay, ce foloseste sistemul de securitate 3D Secure. Depozitul de cosmetice nu stocheaza datele dvs de card, aceasta tranzactie este facuta exclusiv prin intermediul procesatorului mobilPay. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa, Mastercard si Maestro. Platesti in siguranta cu cardul, garantie acordata de procesatorul mobilPay.

3. Ordin de plata – in momentul procesarii comenzii iti vom trimite prin email datele pentru efectuarea transferului bancar. Dupa efectuarea platii te rugam sa ne informezi, iar noi iti vom trimite comanda dupa incasarea sumei. Te rugam sa ai in vedere ca aceasta metoda de plata prelungeste perioada de procesare a comenzii cu 1-2 zile lucratoare.

Daca doresti detalii suplimentare ne poti contacta la unul din  numerele 0755 333 366  sau 0756 333 366, prin email la info@depozituldecosmetice.ro sau WhatsApp la numarul 0786 763 363, de luni pana vineri in intervalul 09:00-17:00. 

Iti multumim!