Depozitul de cosmetice - cele mai bune preturi la parfumuri si machiaj

Program: L-V 09:00 - 17:00

Telefon: 0755 333 366 sau 0756 333 366

Alien Flora Futura-In inima optimismului

flora futura

Inceputul anului 2018 inseamna pentru Thierry Mugler o transpunere intr-un univers al optimismului, al posibilitatilor nelimitate si al aromelor exaltante. Cheia spre acest taram o constituie Flora Futura-o apa de toaleta revolutionara prin impletirea notelor alese.

Flora Futura este o reinterpretare mai proaspata si mai usoara a clasicului Alien, ce ne dezvaluie o noua fata a feminitatii: pretiozitate fragila. Protejata de un flacon roz, precum culoarea cerului la rasarit, noua apa de toaleta te invaluie in magia puternica primelor raze de soare, ce aduc cu sine noi promisiuni luminoase.

flora futura

Notele parfumului par ca se lupta intre ele, note desertice cu note calde, lemnoase, dar in final te invaluie intr-o aroma cremoasa, luxurianta, futurista. Inima neobisnuita ii confera adevarata unicitatea-florile albe de cactus, ce infloresc o singura data pe an, la adapostul noptii. O floare fara seamn precum femeia caruia ii este adresat parfumul. O femeie ce te cucereste prin aura sa orientala, prin jocul seductiei pe care il ridica la rang de arta.

flora futura

Spre deosebire de clasicul Alien, Flora Futura renunta la notele consacrate de iasomie si sambac, alege sa te cucereasca cu:

Note de varf: Lamaie, Lemn Buddha

Note de mijloc: Regina Noptii

Note de baza: Ambra alba, Lemn de santal

Bucura-te de notele sale straucitoare si traieste feeria toamnei Mugler.

mugler