Si Fiori este cea mai noua si cea mai feminina aroma Armani de pana acum. Prin colaborarea cu parfumiera Julie Masse a luat nastere esenta absoluta a gratiei, a indraznelii si a puterii-elementele cheie ale femeii Armani. 

Apa de parfum sparge tiparele definitiei clasice de aroma Chyprata si se joaca cu note de Neroli, extrase din inima efemerelor flori de portocal amarui. O aroma menita sa te decatuseze de presiunea vietii cotidiene si sa te poarte in mijlocul neimblanzitelor valuri ale marii, sa iti reaminteasca ca fericirea e sinonima libertatii.

  

armani si fiori

Farmecul Si Fiori consta in finetea notelor de trandafir si magnetismul notelor de vanilie si mosc, legate prin prospetimea notelor de neroli si a mandarinelor verzi. Minunatele note alese transcend realitatea si tes in jurul tau o poveste, o declaratie de independenta feminina, de curaj si de armonie intre trup si minte.

Note varf: Mandarina verde, coacaze negre;

Note inima: Neroli, licheni, patchouli, trandafir;

Note baza: Vanilie, mosc alb.

si fiori

Si Fiori este declarația de libertate și de independență a femeii moderne. Este momentul în care spui da vieții. Si Fiori ești tu!