Jean-Paul Gaultier starneste un nou Scandal, ce porneste din aceeasi inima dulce de miere. Doar trei ingrediente cheie au fost de ajuns pentru a crea o aroma exuberanta, puternica dar mai aerata si mai luminoasa decat a clasicului.

Scena pe care Scandal a Paris isi dezvaluie puterea seductiei magnetice ramane neschimbata: aceeasi petrecere conventionala, plina de oameni ce refuza sa iasa din tipar. Rolul eroinei este jucat insa de aceasta data de Irina Shayk, femeia ce reuseste sa isi joace la perfectiune toate rolurile, care stie sa paseasca increzatoare si nepasatoare la prejudecatile din jur. Noua eroina Scandal nu se lasa intimidata de nimeni si de nimic.

In spatele parfumului sta Daphne Bugey, cea care a dat viata si primului Scandal. Fara a-l transforma intr-un cliseu, parfumierul reuseste sa ii mentina originile gurmande, pe care le indulceste cu pere suculente pentru a crea un nou elixir a feminitatii declansatoare de dependenta.

Note de varf: Para

Note de mijloc: Iasomie

Note de baza: Miere

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Culoarea apei de toaleta este acum un roz diafan, intim, inchisa intr-o sticla mai zvelta, dar ce pastreaza capacul emblematic si liniile unduioase, pline de feminitate.

Indrazneste sa indraznesti!