Dupa ce a explorat libertatea cerului, a marii si a zilelor de vara, Armani completeaza colectia cu magia apusului peste Mediterana, capturata intr-o sticla de un galben pur si luminos. Light di Gioia continua sa exploreze frumusetea zonei ce a fost sursa de inspiratie inca de la lansarea clasicului Acqua di Gioia, sa culeaga esenta optimismului si prospetimea zilelor de vara.

Colectia di Gioia restrange distanta dintre noi si natura si ne aduce mai aproape de elementele naturale; apa, aer si foc. Creeaza calea spre calm. Spre serenitate.

Armani Light di Gioia Eau de Parfum

Noua apa de parfum se deschide cu raze proaspete de bergamot luminos acompaniate cu dulceata euphorica si plina de viata a florilor albe de iasomie si gardenie. La final, ni se dezvaluie prin notele lemnoase si tenacitatea moscului alb, adevarata fata: un parfum delicat, elegant, radiant. Un parfum creat pentru femeia ce se descopera si redescopera in fiecare zi, careia nu ii este teama sa straluceasca, sa zambeasca.

Note de varf: Bergamot

Note de mijloc: Iasomie, Gardenie

Note de baza: Note lemnoase, mosc alb

Sticla mimeaza naturaletea formelor organice, feminine si imagineaza eleganta moderna a femeii Armani. Capacul pretios inchide in flacon momentul in care timpul pare ca sta in loc. Soarele se pregateste sa apuna iar tu esti invadata de o lumina difuza. Te invaluie si te incalzeste din interior iar tu te bucuri de frumusete. A lumii, a ta, a parfumului.

Armani Light di Gioia Eau de Parfum

Armani Light di Gioia Eau de Parfum

Armani Light di Gioia Eau de Parfum