In spatele fiecarui parfum Lancome stau ani de cercetare si sute de formule incercate, iar fiecare parfum este o revelatie aromata si iubire la prima pulverizare.

Dupa succesul rasunator cu optimismul lichid La Vie Est Belle, Lancome lanseaza, dupa 7 ani, o noua esenta feminina, Idôle.

Creat de 3 celebre parfumiere, pentru generatia tanara, pregatita sa-si deschida aripile si sa-si cucereasca visele, Idôle este curajul si indrazneala moderna si dorinta de a fi mereu cu un pas inaintea tuturor.

Sufletul noului parfum este o dantela delicata de trandafiri, special crescuti si proaspat culesi pentru a fi transformati intr-o aroma delicata, fermecatoare si totusi puternica. Acordurile gratioase de trandafir sunt acoperite de o boare fina, proaspata, de bergamot, cateva raze citrice si un voal iasomie pentru un plus de putere, pentru o aroma ce se aseaza pe tine ca o mangaiere fina si care te va complimenta intreaga zi.

Idôle este o inovatie. Prin mesaj, sticla cat si prin noul acord conceput. Acordul "Clean and Glow" evoca lumina blanda a unui rasarit ce se rasfrange peste mirosul proaspat de rufe umede, puse la uscat in bataie vantului cald de vara. Un alt mod de a-ti induce un moment de fericire in mijlocul fiecarei zi.

Gandita si conceputa de catre un architect, sticla noului parfum este extrem de subtire. Cu o grosime de doar 15mm, Idôle se doreste a fi o bijuterie care sa aduca un plus de eleganta pe noptiera ta, aroma pe care o poti lua cu tine chiar si in buzunar, o viziune noua care sa te inspire sa gandesti neconventional.

                                                                 

Lancome Idôle iti aduce aminte ca lumea e a celor care indraznesc sa viseze si a celor care au curajul sa incerce. Mereu, neobosite in drumul lor de a remodela lumea. Idôle este dedicatia Lancome pentru femeile puternice, incisive si totusi delicate, in rezonanta cu feminitatea lor.

 Lancome Idôle Apa de parfum este disponibil in gramaj de 25, 50 si 75ml.