Givenchy este o casa al carui nume se traduce prin eleganta reinventata constant, arome si creatii vestimentare mereu chic, mereu in tendinte, iar eleganta personificata pentru Hubert Givenchy, a insemnat Audrey Hepburn. Ea a fost muza primului parfum lansat, in anul 1957, ce a primit numele de L'Interdit ca urmare a replicii glumete date de Audrey cand ii este ceruta permisiunea vinderii acestuia publicului larg-"Je vous l'interdis!" 

Parfumul a avut un succes rasunator ce in timp l-a transformat intr-un clasic fermecator.

Noua poveste a clasicului L’Interdit vorbeste despre libertate, despre pasiune si despre senzatii interzise. L’interdit este impulsul de care ai nevoie pentru a renunta la bariere si reguli, este aroma libertatii de a fi tu insati si flirtul cu partea scandaloasa a vietii.

L'interdit 2018 se joaca cu note antitetice: acordurile luminoase de flori albe imbratiseaza obscuritatea notelor lemnoase de vetiver si patchouli, intr-un elixir al chicului modern. 

Note de varf:Bergamota, para, visine

Note de mijloc:Tuberoza, floare de portocal, iasomie Sambac

Note de baza:Patchouli, vetiver, ambroxan, caramel, vanilie

Noua aroma este parfumul visatoarelor, a femeilor ce nu se incadreaza in tipare si care isi sarbatoresc unicitatea in fiecare zi. Este cheia spre placerile vietii de la care nu trebuie sa te abtii, este parfumul interzis pe care trebuie sa il ai.

Indrazneste parfumul interzis!