Cele mai indragite parfumuri pereche isi reinnoiesc juramintele in 2019. Isi promit o legatura mai puternica, o poveste de iubire mai seducatoare si o armonie perfecta intre aroma si simturi.

Destinate tinerelor cupluri, noile parfumuri sunt intruchiparea unei iubiri moderne: putin nebuneasca, foarte pasionala, si intru totul de neuitat.

Noile esente sunt inchise in sticle ce urmaresc aceleasi linii simple, drepte, dar te cuceresc cu nuante mai puternice, un rose romantic pentru In Love With You si cogniac patrunzator pentru Stronger With You Intensely.

In Love With You pastreaza inima de trandafir seducator a apei de parfum Because it’s you, dar se imbogateste cu note de cirese negre suculente si un strop din aciditatea lamailor de Calambria si a mandarinelor de Sicilia. La final, alaturarea dintre patchouli si ambra, te conduce intr-o noua calatorie, orientala, enigmatica.

Note de baza: Lamaie de Calabria, cirese negre, mandarine de Sicilia

Note de mijloc: Iasomie Sambac, trandafir, esenta de rom

Note de varf: Patchouli, vanilie, ambra tamaioasa

Stronger With You Intensely condimenteaza cu note de piper roz si esenta de ienupar inima calda a parfumului-acorduri de lavanda, absolut de iris si salvie, plus un varf de scortisoara. La final, apa de parfum te dezarmeaza cu vanilie gourmanda, cu un exces fermecator de castane caramelizate si fierbinteala notelor de ambra si vetiver.

O apa de parfum pentru barbatul increzator in iubirea sa si in cea a jumatatii sale, ce reflecta eleganta si indrazneala.

Note de varf: Piper roz, ienupar, frunze de violeta

Note de mijloc: Lavanda, salvie, iris, scortisoara

Note de baza: Vanilie, castane caramelizate, boabe de Tonka, piele intoarsa, ambra, vetiver

Ambele arome Armani vor fi disponibile in varianta de apa de parfum, la 30, 50 sau 100ml.

Noile parfumuri Armani nu sunt parfumuri pe care le vei iubi, ci de care te vei indragosti iremediabil!