Anul 2018 inseamna pentru Calvin Klein sarbatorirea ideii de feminitate. Se lanseaza astfel parfumul Women cu note distincte, unice, care formeaza o aroma complexa, proaspata si luminoasa, potrivita tuturor femeilor. 

Parfumul se inspira din ideea de libertate, din puterea femilor moderne si diversitatea acestora. Calvin Klein Women debuteaza cu note energice de eucalipt si citrice care evolueaza apoi in note delicate, florale. La final, parfumul isi dezvaluie caldura seducatoare, cu note invaluitoare de cedru si mosc alb.


Calvin Klein Women exploreaza legatura dintre femei si gaseste punctul comun: dorinta acestora de a-si crea propria identitate, de a renunta la frica de a fi ele insele si de a inspira generatiile viitoare sa faca la fel.

Campania publicitara infatiseaza doua femei iconice ale prezentului- actritele Saoirse Ronan si Lupita Nyong’o- flancate de cele pe care le admira, cele care le-au modelat, le-au inspirat si le-au ajutat sa-si indeplineaca visurile; figuri celebre ale trecutului.

Totul de la compozitie, machiajul protagonistelor si pana la flaconul apei de parfum, merge pe ideea de minimalism, de simplitate, pentru a lasa puterea aromelor sa isi spuna povestea nestingherite. 

Ideal de purtat in orice moment al zilei, de catre femeia moderna care stie sa isi faca auzita vocea.

Disponibil in varianta de 100, 50 sau 30ml si set.