Îmbarcă într-o nouă aventură Mugler cu aroma Alien Man. Născut din prospețimea și magnetismul nopții, noul Alien promite o călătorie inițiatică a cărei destinație este găsirea puterii interioare, a încrederii și al calmului absolut.

Dacă Alien Woman reprezintă Soarele și împletește note luminoase într-un parfum al optimismului desăvârșit, Alien Man ne spune povestea Lunii, intrigantă și irezistibilă. Jumătate om, jumătate zeu, întruchiparea parfumului este un tribut adus alter-egoului său feminin. Două parfumuri ce se completează și se evidențiază reciproc.

Alien Man

 

Apa de toaletă este o ciocnire de vibrații electrice, seducătoare, ce te avântă în centrul unui nou univers de arome neașteptate. Prospețimea tăioasă a cimbrului și a mărarului întâlnește aroma densă de fag într-un incipit ce surprinde fațeta aromatică a noii esențe Mugler. Aromele seducătoare de Cashmeran și piele din centrul creației, aduc în prim-plan ideea de masculinitate în starea ei cea mai brută. Prezența florii Osmanthus creează legătura dintre cele două jumătăți Mugler, le aduce mai aproape și le leagă pentru totdeauna.

Note de vârf: Fag, mărar, anason, lavandă, lămâie, mentă, cimbru;

Note de mijloc: Pielărie, cashmeran, Osmanthus, mușcată, piper;

Note de bază: Ambră albă, cashmeran, vanilie.

Descoperă noua lume Mugler!